INSTER Topbanner

Hyundai INSTER

Forventes lanceret i Danmark i 2025

Mød Hyundais mindste elbil

Hyundai INSTER er det nyeste medlem af Hyundais elektriske familie. Det er en kompakt og alsidig bybil, der sætter nye standarder indenfor både rækkevidde, teknologi og sikkerhed, når det kommer til elbiler i den størrelse. Hvis du vil være blandt de første til at modtage nyheder om Hyundais nye elbil, som forventes at komme til Danmark i 2025, kan du tilmelde dig vores særlige nyhedsbrev.

Højdepunkter

Iøjnefaldende SUV-design

Iøjnefaldende SUV-design

Det er svært at overse Hyundai INSTER. Særligt pga. de unikke, runde forlygter og den robuste SUV-profil, der med sikkerhed vil påkalde sig opmærksomhed på vejene.

Alsidig og fleksibel elbil

Alsidig og fleksibel elbil

Forsæderne og bagsæderne kan foldes ned i 50:50, og bagsæderne kan rykkes frem eller tilbage for mere benplads eller for bedre plads i bagagerummet. På den måde kan du indrette kabinen efter dine behov. 

Sikkerhed for alle

Sikkerhed for alle

Den lille elbil er stor, når det kommer til sikkerhed. Den har f.eks. 360 graders omgivelseskamera, der giver fuldt overblik når du skal parkere, den har blindvinkel-sensor, nødbremse og vognbaneassistent. 

Design

Elektrisk bybil med charme og rummelighed

Med en robust og kompakt SUV-profil, brede hjulkasser og LED-lygter ser den nye Hyundai INSTER charmerende ud, og der er ingen tvivl om, den kommer til at skille sig ud på de danske veje.

Kandidat til Car of the Year 2025

Kandidat til Car of the Year 2025

Hyundai INSTER er med i opløbet om at blive nomineret til Car of the Year i Europa. Og det er absolut ikke første gang, Hyundai belønnes for deres elbiler. I 2022 vandt IONIQ 5 Årets Bil i Verden, og i 2023 vandt IONIQ 6. 

En innovativ elbil

En innovativ elbil

Den nye Hyundai INSTER deler designdetaljer med de andre elbiler i Hyundai-familien – bl.a. LED-forlygter og pixelerede blinklys og baglygter.

Rummelig elbil skabt til byen

Den nye INSTER er Hyundais mindste, elektriske SUV. Men lad dig ikke narre af størrelsen. For både kabinen og bagagerummet er rummeligt, og det gør den til den ideelle by- og hverdagsbil for hele familien.

Brugervenlig teknologi

Brugervenlig teknologi

To 10,25" skærme giver kabinen et futuristisk udtryk. Den ene skærm er den digitale instrumentering, og den anden er en touchskærm, hvorfra f.eks. navigationen tilgås.

Trådløs opladning

Trådløs opladning

I den kompakte midterkonsol er det muligt at oplade din telefon trådløst. 

Performance

Vælg mellem to batterier

Hyundai INSTER fås med to forskellige batteristørrelser. Et standard range-batteri med 42 kWh og et long range-batteri på 49 kWh. Førstnævnte med 97 hk og sidstnævnte med 115 hk.

Rækkevidde op til 355 km

Rækkevidde op til 355 km

Med det store batteri har Hyundai INSTER op til 355 km rækkevidde. Det gør den ideel både som pendlerbil på kortere afstande, som bil nummer to eller som bybil. 

Hurtig opladning

Hurtig opladning

Fyld batteriet op derhjemme om natten eller benyt en offentlig hurtiglader, når du er på farten, og oplad fra 10-80 % på ca. 30 minutter*

*Gælder ved opladning med 120 kW.  

INSTER Ladning Raekkevidde Textpicker
INSTER Specs

Det får du altid med Hyundai

Attraktiv garanti

Attraktiv garanti

Der følger 5 års garanti med uden kilometerbegrænsning, når du køber en ny Hyundai. For at opretholde garantien gennem alle 5 år, skal serviceintervallet overholdes. Og når du køber en el- eller hybridbil, får du 8 års garanti med en kilometerbegrænsning på 160.000 km med på batteripakken.

Vejhjælp

Vejhjælp

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du Hyundai Vejhjælp med i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overhold bilens service­eftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark for at opretholde Vejhjælpen.

Skal vi holde dig opdateret?

Tilmeld dig vores særlige nyhedsbrev om den nye Hyundai INSTER. Så sørger vi for, at du er blandt de første, der får nyheder om elbilen.